Corporate identity & nieuwe website Gaya Yoga

Voor Gaya Yoga heeft Studio Benevolo een nieuwe branding ontworpen en een passende huisstijl, die bestaat uit een visitekaartje, briefpapier en enveloppe.

Met trots presenteren we de nieuwe website van Gaya Yoga!
De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met het vormgeven van de nieuwe website. Wij zijn erg trots op het resultaat! Nieuwe uitstraling, overzichtelijk, fris en geheel opnieuw opgebouwd. Hierdoor krijgt u duidelijke en overzichtelijke informatie. Kortom wij zijn hartstikke blij met deze nieuwe site!

Klant

–      Gaya Yoga

Vanaf

–      1 juli 2017

Gaya Yoga is hét centrum om lichaam, geest en ziel tot rust te laten komen. Op deze vriendelijke en toegankelijke plek kan iedereen op elk niveau instromen en komen ervaren hoe yoga je leven kan veranderen. Geef jezelf aandacht, leer te luisteren naar je lichaam en word je bewust van je adem. Je adem is dé sleutel tot een stress vrij leven!

De lessen worden in kleine groepen door Tamara gegeven, enthousiaste, ervaren, gediplomeerde docent met een passie voor yoga. Die passie wil ze graag met je delen. Voor Tamara is het, door haar eigen levenservaring, een missie geworden om de rust en het innerlijk vuur in de mens naar boven te brengen. “Yoga is de sleutel voor je hart”